Изберете страница

За нас

Започнахме през далечната 1993 , аз – Калин Петров Колев (тогава бях в осми клас) и майка ми – Катя Христова Петрова, като първоначално работихме с фирмата на наши роднини – свако и леля от Стара Загора! По-късно през 1997 г., майка ми Катя Христова Петрова основа ЕТ „КАТИНА – КАТЯ ПЕТРОВА“ с първоначална дейност изработка и монтаж на вътрешни и външни щори, охранителни ролетки. По това време разполагахме с едно малко производствено помещение около 100 кв.м. в задния двор на баба ми. През 1999 г. започнахме собствено производство на венециански щори. Година по-късно закупихме производствено помещение с обща застроена площ 272 кв.м² и двор около 460 кв.м. Тогава започнахме и производството на дограма.

„КАТИНА 2000“ ЕООД – водеща фирма в Североизточна България

През 2005 г. сключихме договор с „Хьорман България“ ЕООД да дистрибутираме продуктите на огромния германски концерн HÖRMANN. През 2006 г. сключихме договор и с REHAU Germany – най-големият производител на полимери в света! Обемите на производство бързо се увеличаваха и беше невъзможно да работим с фирма регистрирана като „Едноличен Търговец“. И така, през 2007 г. поставихме началото на „КАТИНА 2000“ ЕООД.

Благодарение на своята политика, ориентирана изцяло в полза на потребителя, печелеща основно с отличното качество и дълготрайност на вложените материали , коректно отношение към клиента и гаранционна поддръжка, „Катина 2000“ ЕООД бързо набира популярност и става една от водещите фирми в Североизточна България!

Собствена база от 22 800 кв.м

През 2014 г. „Катина 2000“ премества своето производство в новопостроена модерна база със застроена площ от 1188 кв.м. Закупуваме чисто нови, високотехнологични машини от ELUMATEC-Germany и EMMEGI-Italy. И базата пак утеснява! През 2019 увеличаваме застроената площ с още 824 кв. м и така днес работим върху застроена площ от 2012 кв.м! През месец март 2021 г., „Катина 2000“ ЕООД разполага с обща площ от 22800 кв.м в едно с 2012 кв.м застроена площ !

През годините се научихме да инвестираме в ноу-хау, в по-модерно техническо оборудване и най- важното в квалифицирани служители. Знаем, че това е голяма съставна част от цялата формула за постигане на високо качество. Друга част, която умеем с отличен, е подбора на висококачествени материали и консумативи, влагани в производството.

Пълна удовлетвореност на клиента

Когато клиентът дойде при нас, той всъщност поръчва топлина, уют и красота за своя дом, а не просто прозорец или врата. Поръчва изделие, с което ще живее и ще ползва дълго време и компромисите са недопустими. Ние съзнаваме отговорността, която носим и винаги се стремим да доставяме продукт, произведен от най-добрите материали, по най-иновативния начин, на най-разумната цена. Никога не подценяваме и услугата, която върви ръка за ръка с продукта. Знаем, че само по този начин е възможна пълната удовлетвореност на клиента. От всеки доволен клиент ние получаваме вдъхновение и заряд да вървим напред!

Благодарим на всички, които ни помогнаха да станем това което сме !

От екипа на КАТИНА 2000 !

Благодарим на всички, които ни помогнаха да станем това, което сме!

От екипа на КАТИНА 2000!